Poliklinika Krešimir nudi stručnu uslugu pregleda kod fizijatra za djecu i odrasle. Bez obzira na dob, naš tim stručnjaka posvećen je vašem zdravlju i dobrobiti.

 

 

 

 

PRIPREMA ZA PREGLED:

Prije dolaska na pregled kod fizijatra, važno je pripremiti se na najbolji mogući način. Molimo vas da sa sobom ponesete svu relevantnu medicinsku dokumentaciju koja se odnosi na vaše zdravstveno stanje, kao i popis svih lijekova koje trenutno uzimate. Najbolje je doći u komotnoj, sportskoj odjeći. Ukoliko je moguće, djecu pripremite na način da dođu odmorna na pregled.

IZGLED PREGLEDA:

Pregled kod fizijatra obuhvaća detaljan razgovor o vašim zdravstvenim tegobama i povijesti bolesti, a zatim slijedi klinički pregled tijela. Na temelju prikupljenih podataka, fizijatar će postaviti dijagnozu i preporučiti odgovarajući tretman ili terapiju. Pregled nije neugodan, niti bolan. Prilagođava se zdravstvenom stanju i dobi pacijenta.

TRAJANJE PREGLEDA:

Uvijek se trudimo pružiti što temeljitiji pregled svakom pacijentu, stoga je važno zadržati strpljenje. Trajanje pregleda kod fizijatra može varirati ovisno o individualnim potrebama i kompleksnosti slučaja. Naš cilj je pružiti vam kvalitetnu skrb uz maksimalnu udobnost i pažnju, što se posebno odnosi na naše najmlađe pacijente.

Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili termin za u Poliklinici Krešimir.