Exilis Elite tvrtke BTL najbrži je i najsnažniji medicinski uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela. Exilis je jedinstven uređaj po svom djelovanju, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja o utjecaju radiofrekvencije i ultrazvuka na oblikovanje, zatezanje i pomlađivanje kože. Zahvaljujući ovoj tehnologiji BTL Exilis Elite je najefikasniji uređaj u svojoj kategoriji na svjetskom tržištu sa čak 85% zadovoljnih klijenata, daleko ispred konkurencije.

Exilis Elite se može koristiti na bilo kojem dijelu lica i tijela, čime se odgađa potreba za invazivnim kirurškim zahvatima kao što su face lifting, blefaroplastika ili liposukcija, posebice kod pacijenata s blagim i umjerenim nakupinama masnih naslaga.

 

Zašto Exilis Elite?

Exilis Elite je proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože i smanjenje celulita. Exilis predstavlja uređaj dizajniran na način da se ciljaju različite dubine tkiva prilikom tretmana u svrhu redukcije masnih naslaga i/ili zatezanja kože.

Poseban dizajn Exilisa omogućuje ciljanu primjenu radiofrekvencije čime se mijenjaju svojstva masnih stanica i vezivnih tkiva, posebice kolagena. Uz volumetrijsko zagrijavanje tkiva, koje uzrokuje smanjenje masnih stanica (povećanjem metaboličke aktivnosti) i stimulaciju nastanka kolagena, tretman Exilis Elite-om također djeluje na smanjenje celulita. Kao rezultat djelovanja radiofrekvencije nakon izvjesnog vremena dolazi do odlaganja kolagena i njegove remodelacije, što u konačnici rezultira zatezanjem kože. Ovakav način djelovanja je posebice važan uzimajući u obzir činjenicu da se produkcija kolagena u tijelu prosječno smanjuje za 1% svaku godinu, dok se debljina kože u prosjeku smanjuje za 7% svakih 10 godina.

Exilis je jedan od rijetkih uređaja koji može ostvariti realnu redukciju obujma, osobito kad se uzme u obzir stvarni gubitak od 4 do 15 cm koji se ostvaruje nakon provedenih 6 tretmana. Istovremeno on je i najsigurniji uređaj jer posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući ugodan i bezbolan tretman, bez vremena oporavka.

Exilis Eliteom se mogu tretirati lice i podbradak, leđa, vrat, ruke, dekolte, noge, trbuh, bokovi.

Tretman Exilis Elite-om je u potpunosti bezbolan, učinkovit i siguran. Tretman traje do sat vremena ovisno o broju zona koje se tretiraju, a tretmani se provode u razmacima od 5 do 10 dana. Tijekom tretmana sondom se prelazi preko željenog područja, a osjeća se blaga toplina zbog energije koja dospijeva u tkivo, te ciljano djeluje na masne naslage istovremeno potičući sintezu kolagena.

Primjeren je za sve osobe od 20-e do 65-e godine života, za sve tipove kože i tijekom svih godišnjih doba. Pacijentima se preporučuje 6 tretmana, u razmacima od 7 do 10 dana. Iako su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana, bitno je naglasiti da se konačni rezultati nakon tretmana Exilis Elite-om vide nakon 6 mjeseci.

Savjeti za bolje rezultate!

  • Na tretman je potrebno doći dobro hidriran da bi se postigao maksimalan efekt tretmana.
  • Nakon tretmana preporuča se lagana tjelesna aktivnost do 30 minuta ako je cilj tretmana smanjenje masnih naslaga.
  • Rezultati postignuti Exilis Elite-om su dugotrajni, a održivost rezultata ovisi o prehrambenim navikama i općem životnom stilu pacijenta.

 

Exilis Elite je Vaš izbor jer je tretman:

JEDINSTVEN: Prvi i jedini sustav koji koristi istovremeno radiofrekvenciju i ultrazvuk u svrhu zatezanja kože, gubitka masnog tkiva i celulita.

SIGURAN: Princip djelovanja je u strogo kontroliranoj simultanoj emisiji monopolarne radiofrekvencije, disperznog ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava djelovanje na željenoj dubini tkiva.

BEZBOLAN: Jedna od posebnosti Exilis Elite-a je da sustav posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući ugodan tretman.

REZULTATI: Exilis Elite je proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože, smanjenje celulita.